Beoordelingen van La Cubanita Spijkenisse

Recente recensies van La Cubanita Spijkenisse

5 sterren na 166 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Top

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet verkeerd maar ook niet zoals in het restaurant het was het eigenlijk net niet

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, super lekker! En alles apart verpakt en goed warm, Een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed op tijd bezorgd!! Eten was minder warm dan de vorige keer en er mag wel wat meer saus in de bakjes. Lekker gegeten!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal prima uit. Bezorgd op het tijdstip dat ik wilde.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was een echte traktatie absoluut voor herhaling vatbaar 👍👍

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en goed behalve het voorgerecht. De broden waren tot zwart aan toe verbrand en erg hard. Ik begrijp niet waarom er geen nieuwe broden zijn gemaakt, zo kun je dat niet meegeven aan een klant.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en lekkere gerechtjes. Enkele daarvan zouden iets warmer moeten zijn.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , goed verpakt en lekker warm. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was perfect en zeer snel.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is precies zoals gewend van la Cubanita. Levering is netjes op tijd en hele vriendelijke bezorging door het eigen personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, alles was goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op de afgesproken tijd en lekker warm. prima kwaliteit.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wordt tijd dat jullie weer open mogen. We bestellen binnenkort weer een keer.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was nog goed warm.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk Prijs is goed Nu voor de 2e keer afgehaald

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede en snelle bezorgservice! Gaan we zéker weer doen, aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een verrassing voor mijn vader. Verrast was hij: mooi versierde tas met heeeeerlijk eten van la cubanita. TOP

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren tapas afgehaald om thuis op te eten, het was erg lekker! Fijn dat je het nu ook kunt afhalen. Zeker een aanrader!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk 👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goedenavond, De laatste keer dat ik uit eten was in jullie filiaal was ik ontevreden over één van de gerechten (koud geserveerd) een aardige medewerker attendeerde ons er op dat het fijner is als ze feedback krijgen zodat ze wat kunnen verbeteren of goed te maken. Dus bij deze dacht ik laat ik eens feedback geven. Wij hadden date night vanavond en dachten laten we eens bestellen bij ons favoriete restaurant. Wel alleen wat koude voorgerechtjes want het middag eten was al aardig vullend. We bestelde online - top te doen. Haalde af - vriendelijk personeel stond al klaar. Opende thuis de doos en baalde al als een stekker. De pasta salade en andere gerechten waren door elkaar heen gekomen. Oke geen nood aan de man - bakjes er bij en over heffen. De kwaliteit van het eten daar in tegen was echt ver onder de maat. De carpaccio was zuur. De toast van de zalm zo taai als maar zijn kan en de meloen verre van rijp. Er zou meloen over heen moeten zitten maar die was nergens

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig. Snel geleverd en super kwaliteit en alles goed warm.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Netjes verpakt. Goed warm en precies zoals je het in het restaurant krijgt. Fijn dat jet thuis gebracht werd. Het enige wat ik zou kunnen zeggen is dat niet helemaal duidelijk op de sausjes stond/te lezen was waar het voor was. Verder alles perfect!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal gesproken perfect. alleen vandaag super zoute patat en geen kaas snippers en pijnboompitten op de carpaccio.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte uitstekend :-)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend was het weer super lekker! Ons verzoek extra folie om de tapas ivm klein half uurtje terug rijden naar Rockanje zorgde ervoor dat ons eten nog goed warm was. Tevens vond ik t heel leuk later gebeld te worden of alles naar wens was.. Top!! Jullie zien ons zeker weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was goed warm! Ook alles netjes op tijd bezorgd. Er zou alleen wat meer saus in de bakjes mogen zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en net zo lekker als in het restaurant.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was precies op tijd, het was La Cubanita op de keukentafel. Heerlijk. Zelfs bezorgt met brug tegen, slsnog warm. Sausjes met erop geschreven waar het bij hoort. Top. Bedankt ook voor de leuke geschreven boodschappen. Wij bestellen zeker nog ern keer.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had ietsjes warmer mogen zijn. Verder was het 👍

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan verwacht. Eten was ruim volgende (warme tapas box) en erg lekker.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker👍

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging was precies op de tijd die wij vroegen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zeer goed bevallen, snelle bezorging en zal nog vaak bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten! En goede service !

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Was ook goed op temperatuur. Veel diverse sauzen bij elk vlees gerecht. Al met al zeker een aanrader, als je lekker thuis van een avondje La cubanita wil genieten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, smaakten goed. Een puntje; de champignons waten naar onze mening echt niet lekker. Verder prima!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het jammer.. we hadden er heel erg trek in, maar het eten was zo goed als koud en de zoete aardappel was ook niet lekker. Tijd geleden waren we in het restaurant komen eten, toen was het heerlijk.. vandaar dat we vandaag hadden besteld. Het viel echt tegen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

11 dozen besteldnop 1e kerstdag Alles goed gegaan, het was warm en op de gewenste tijd geleverd!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren met kerstavond la cubanita besteld en afgehaald. Het was heerlijk en een goeie alternatief om toch soort uiteten te gaan met de feest dagen😊🎄

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het eten was heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorgt! Erg fijn dat dit lukte ondanks dat ik de bestelling naar mijn moeder stuurde in een andere woonplaats!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gewoon zoals je gewend bent bij hun. Even in de airfryer of oven om het iets warmer te maken. Maar wij hadden ook koude tapas er bij, dus het warme eten koelde iets af. Bij iedere tapas zitten de sausjes er los bij. Alleen zelf een cd opzetten met Cubaanse muziek ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mevrouw aan de deur is super enthousiast! Het eten komt warm en met zorg bereid binnen, genieten om dit thuis te krijgen. Wel jammer dat je de carpaccio niet in een box kan krijgen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke tapas

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en wederom alles goed verzorgd. Het eten komt goed warm aan en de kwaliteit is top. Ga zo door.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, heerlijk eten en het eten was echt warm bij aankomst. Was de eerste keer dat wij besteld hebben maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat we toch nog van al dat lekkers mochten genieten er wordt positief gereageerd op feedback. Top!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima. Eerder dan verwacht. Maar het eten was niet lekker. Ik eet normaliter graag bij Cuba Nita. Maar dit was niet lekker. Koud.. taai.. geen smaak Sorry

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer zeer tevreden over de bestelling van u zaak ga zo door en we komen vaker terug bij jullie chapoo voor het goede eten altyd goed warm en lekker

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e x besteld. Lekker makkelijk en lekker. Voor herhaling vatbaar. Gaan we ook zeker doen. 1 tapas was helaas verkeerd. Die 'verkeerde' was al op voordat ik er erg in had, maar voor degene waarvoor het besteld was, wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was over het algemeen lekker. Behalve de meloen met ham, die ik helaas 2x besteld had, daar kon je een raam mee ingooien zo onrijp was de meloen, weggegooid geld helaas. Verder was alles heerlijk. Wel de tip om op de bakjes saus een briefje met pen beschreven te plakken. Veel markeerstift teksten op de deksels waren onleesbaar geworden waardoor het een flinke puzzel was waar alle verschillende sausjes bij hoorde.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles lekker warm. Brood zat niet bij de bestelling en is echt supersnel gebracht. Echt een aanrader en goed betaalbaar !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat 1 verkeerde box bij maar ook daar zaten lekkere dingen in hahaha

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Eten goed warm Netjes verpakt Belangrijkste eten was erg lekker

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd weer helemaal top!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beter verjaardags etentje zo thuis had ik niet kunnen wensen. Alles was zeer netjes verzorgd en ondanks dat ik het niet bij de bestelling had gezegd kreeg ik toch de felicitaties van de bezorgster (al was die licht verbaasd gezien ik het niet had vermeld)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en wordt netjes ingepakt. Ook erg leuk dat er een persoonlijke tintje aan de bezorging zat. Wel zou het leuk zijn als er in de toekomst meer opties voor tapas komen voor bezorging. Zou zo weer bestellen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Warme gerechtjes kwamen warm binnen Zeker een aanrader

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed verpakt en warme gerechten ook nog goed warm eenmaal thuis. Hoeveel was meer dan voldoende. Kregen zelfs extra's mee. Enige minpunt waren de kipspiesjes. Die waren gort droog en niet weg te krijgen helaas..... Maar verder was alles top en super lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Bezorging vriendelijk en snel, maar wel heel slordig afgeleverd. Alles was omgevallen, dus daarin wat zorgvuldiger zijn

Reactie van La Cubanita:Dank u wel voor deze mooie recensie en hartelijk dank voor uw feedback. Wij zullen nagaan waar dit mis heeft kunnen gaan en hoe dit te voorkomen, want dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuus!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed eten en lekker en ook nog snel bezorgd ga zo door mensen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om hier te kunnen bestellen. Alles was goed verzorgt, netjes verpakt en zeer goed van smaak. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Bestelling was er vlot, alles heerlijk warm en kroketjes knapperig. Vriendelijke bezorger

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, temperatuur goed, goede prijs kwaliteit verhouding

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed: van het op de hoogte houden van de status van je bestelling tot aan de gerechten zelf. We hebben heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 20 minut te vroeg bezorgd een tapa verkeerd geleverd wordt wel nagebracht maar dit was drie kwartier later

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging duurde 1.5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goed warm en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen. Netjes opgelost door nog een box te bezorgen, maar ook daar zaten niet de bestelde maaltijden in. Ik wilde niet nog een keer bellen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Het was weer super! Heerlijk eten, net alsof je echt uiteten bent. Het was goed warm en snel bezorgd. Alles was netjes verpakt. Echt een aanrader! Jullie doen het super goed.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, netjes afgeleverd in schalen die de tapas goed hielden (geen slappe hap wat nog wel eens met dit soort bezorgingen het geval is) en vooral heel lekker. En lekkere sausjes! Jammer dat we niet langs kunnen komen momenteel maar stiekem is het ook wel fijn dat we nu ook thuis kunnen genieten van tapas!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Goed van kwaliteit lekker heet was het! En snel bezorgd! Vriendelijke bezorger😉

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk, het was alleen niet meer zo warm

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed warm

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!! Goeie service en netjes ingepakt👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het voorjaar mijn eerste thuis-bezorgde bestelling gedaan, deze viel toen erg tegen. Gisteren opnieuw een poging gewaagd en positief verrast! Dit was La Cubanita zoals in het restaurant. Heerlijk! Klein verbeterpuntje zou zijn om de gefrituurde items iets langer uit te laten lekken. Deze zwommen in het vet. Verder, niets te klagen! Aanrader voor een tapas avondje in huis. Bezorging was voor een zondag ook erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes verzorgd, goed op temperatuur, netjes ingepakt en het was heerlijk. En een hele vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en nog een buitengewoon vriendelijke bezorging ook.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Zelfde kwaliteit als wanneer je in het restaurant zit. Alleen hadden er wel meer sausjes bij gekund .

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten. Eten was goed warm en kroketjes zalig en lekker knapperig. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima optijd en alles was warm en heerlijk net als in de restaurant

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en duidelijk met zorg bereid en bezorgd!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en het was wederom heerlijk. Alles netjes verpakt en goed op temperatuur. Voor alles een apart sausje echt heel netjes! Jammer dat het niet meer mogelijk is van mij had het mogen blijven. We snappen heel goed dat t restaurant prioriteit heeft. We komen gauw een keertje langs

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en goed warm! Heel fijn om te kunnen afhalen hier!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Snel, goede service en vriendelijke bezorger. Kortom helemaal top.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging was op tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super! Net zoals je gewoon uiteten gaat. De bezorging was mooi op tijd en alles was goed warm. Alles was goed verpakt en het smaakte goed. De porties waren ook groot genoeg, zoals hoe het altijd is. We zijn heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. En leuk ook dat we bij jullie kunnen bestellen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Had aangegeven dat er iemand jarig was en dat hadden ze leuk aangepakt. Zelfs een kaart erbij. Erg leuk. Wel een klein foutje in de bestelling maar dat maakte het lekkere eten helemaal goed.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Het is moeilijk te beordelen wat je krijgt hoeveelheid bedoel ik ermee Denk dat er beter kan staan voor 1 pers of voor 2 personen Vind het jammer dat koud en warme tapas niet in 1 schotel te bestellen is hierdoor moet je los gaan bestellen en was ik meer geld kwijt Maar boven alles was het heerlijk en een snelle, nette bezorging op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren keurig op tijd klaar. Goed ingepakt ook.en smakelijk. 1 bestelling van 4 tapas is voldoende voor een niet al te grote eter.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer keurig in orde, op tijd bezorgd. Overheerlijk, de porties zijn ruim en super warm! Zeker voor herhaling vatbaar! Aanrader dus

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service! Bij de bestelling aangegeven dat het een verrassing was voor mijn ouders hun 38e trouwdag. De tas was versierd, er zat een felicitatie kaart bij en nog iets lekkers van het huis! Daarnaast was het eten ook heerlijk! Top gedaan!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed verzorgd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, waar voor je geld. Heerlijk gegeten!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. We hadden eten besteld voor een verjaardagsfeestje, en ik had gevraagd of ze wellicht gefeliciteerd op de verpakking van het eten wilden schrijven. Ze maakten er een echt feestje van!!!! met ballonnen en al werd het eten gebracht. Ook de jarige was hier erg blij mee. Het zijn de kleine dingen die een bestelling bijzonder maken, en dat ze ondanks de drukte nog moeite doen om ballonnen aan de tas met eten vast maken vindt ik zo tof!!! Aanrader dus, ook voor verjaardagsfeestje!!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk goed warm en optijd bezorgt .Tot de volgende keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Goed warm en op tijd bezorgd Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een snelle bezorging met gepaste afstand. Bedankt!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superleuk. Dank jullie wel. Zodra jullie weer open mogen, dan komen wij zeker weer eten. Ik moet zeggen, het laten bezorgen bevalt ons ook heel goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestelproces. Eten is keurig op tijd gebracht, was goed warm en boven alles lekker! Zeker in deze tijden een aanrader om weer iets van een uit eten gevoel te krijgen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk gegeten, top

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Grote porties en fijn dat de sausjes apart zitten en niet al over de gerechten heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten En strak optijd opgehaald!! Super

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Koningsdag voor de eerste keer eten besteld, toen was het erg druk en verliep de bezorging wat rommelig. Gisteren nog een keer besteld en nu was het helemaal in orde. Lekker eten en supersnelle bezorging. Binnen een half uur stond alles op tafel.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Mooi op de afgesproken tijd bezorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Je zou denken dat in deze tijden ondernemers blij zijn met klanten die hun steunen maar helaas! Vorige week besteld om 17.00, je krijgt een ophaalbericht voor 18.20, bij aankomst krijg je te horen dat het niet klaar is, ze uitlopen en ja het is druk, geen sorry of iets kan er vanaf! Na een half uur terug komen bij binnenkomst is het weer gelijk ja uhh je eten is nog niet klaar, hoe lang het duurt wisten ze niet! Aangegeven de bestelling niet meer te willen en het geld terug, leidinggevende komt erbij met de mededeling dat het niet kan en ze geen contant geld hebben, en dat dit ons probleem is! Al met al er stond een zaak vol met teleur gestelde klanten! Heel jammer, eten was ook niet wat je van la cubanita gewent ben!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag besteld voor 20.00 uur was prima op tijd en was erg lekker! Goed warm alles aangekomen! Top ! We hebben genoten ervan.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond eten besteld. We hebben echt heerlijk gegeten. Mandje brood vonden we weinig voor 2.50 maar de tapas waren verrukkelijk! We gaan zeker nog een keer afhalen!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en zelfs nog op warme temperatuur na 25 minuten rijden! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en nog warm! Zeker een aanrader, heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was in orde, maar we hebben er een uur op moeten wachten. Het geeft niet als het lang(er) duurt, maar laat dan iemand even bellen/mailen/appen dat het nog niet klaar is. Nu stond er iemand achter de bar te niksen, dus die had de afhaler heel wat ergernis kunnen besparen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten en wat een kwaliteit en goed heet en vriendelijke bezorgers .voor ons de aller eerste keer wij hadden totaal wat anders verwacht meer mexicaans .dit was echt heerlijk .en wanneer we deze caronatijd achter de rug hebben komen we een keer in het restaurant eten . Ga vooral zo door . Echt top en hebben geen sugesties .

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben onze bestelling afgehaald op Koningsdag. Vriendelijke medewerkers en het eten was weer super lekker! Hopelijk wordt de menukaart snel uitgebreid. Zeker voor herhaling vatbaar. Chapeau! La Cubanita Spijkenisse, jullie zijn toppers!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service! lekker gegeten!! Blij dat we weer cuba kunnen eten! hopelijk gaan de restaurants weer snel open!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koningsdag. De dag dat je weet dat de horeca het druk heeft. En dat was zo. 50min wachttijd werd 2 uur. Eten smaakte niet met liefde klaargemaakt en een doosje was vergeten. De bezorger kwam het gelukkig nabrengen met ook nog een extra’tje. Goed opgelost. We waren heel begripvol, en waren verrast met de goede service.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de hapjes wel erg weinig en alle kroketjes waren slap

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, duivel stukjes nogal smakeloos. Helaas kon het personeel de drukte niet aan. Deden wel hun best maar slaagden er niet in om de mensen tevreden te stellen. Heb zelf ook drie kwartier staan wachten ook al was per mail gezegd 18.30 De manager zelf stond de klagende klant niet netjes te woord. Jammer , hoop dat ze leren van deze situatie op 27 april. Mvg P.Groenhof

Reactie van La Cubanita:Goedenavond P Groenhof, dank u wel voor het delen van uw ervaring. En de feedback over het eten. Wij hebben inderdaad heel wat leermomenten mogen ervaren op 27-04 en zullen deze dan ook zeker oppakken. Het spijt mij enorm dat u zo lang heeft gewacht. De manager heeft de gasten niet te woord gestaan, maar de medewerkster die dit wel heeft gedaan daar zullen wij uw terugkoppeling zeker mee bespreken. Ik hoop van harte dat u ons nog eens een kans gunt om het over te doen. Dank voor uw begrip en geduld.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had 7 tapas boxen besteld om af te halen om 18:00, vervolgens heb ik tot 19:15 buiten moeten wachten omdat de bestelling niet klaar was. Toen ik thuis was bleek het dat er 1 box niet geleverd was... ik heb gebeld en het geld zou teruggestort worden maar dit is nog steeds niet gedaan. Vind dit echt hele slechte service.

Reactie van La Cubanita:Goedenavond, zou u mij willen mailen op spijkenisse@lacubanita.nl?

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Netjes verpakt en goeie prijs... hoop dat jullie na corona ook blijven bezorgen!

Reactie van La Cubanita:Dank u wel voor deze lovende woorden!! Wij hebben helaas ook voldoende leermomenten meegemaakt op deze dag (27-04) en dan is het extra fijn om feedback als die van u te mogen lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te eten, warm en veel ook voor wat je betaald! Gaan zeker vaker bestellen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam keurig op tijd en was lekker maar toch viel het tegen. Normaal eet je vrijwel onbeperkt. En heb je meer dan genoeg. Nu krijg je dezelfde hoeveelheid maar niet zoveel porties. Kortom het was een dubbel gevoel. Kwaliteit en stiptheid erg goed, kwantiteit matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk! Alleen het stokbrood vond ik vrij hard. Verder was de 2e warme schotel koud toen we de eerste ophadden, maar daar kan La Cubanita niks aan doen. Bezorging netjes op tijd. Top!!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd ! Je krijgt een tijd dat ze komen, ik werd 5 min voor die tijd gebeld dat het 10 min langer zou duren en sorry ! Heel netjes. Misschien handig voor deze tijd om te typen dat er binnen 50 min bezorgd kan worden. Alleen het brood zat er helaas niet bij maar dat kan gebeuren :)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten niks over te klagen maar het is veel te weinig voor de prijs waarvoor het word aangeboden. Als je met meer dan 2 pers wilt borrelen heb je minimaal 4 boxen nodig. Ik wacht wel tot de restaurants weer openen..

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles was lekker warm en ruim optijd bezorgd. Zeker aan te raden voor iedereen en er was ruim genoeg voor iedereen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, moest het wel zelf afhalen want ze bezorgen (nog) niet in Hoogvliet. Omdat de porties klein zijn bestel je al gauw iets meer waardoor de prijs wel aan de hoge kant is. Tip, de Tapasbox is ruim voldoende en goed geprijsd, helaas kun je niet uit alle gerechten kiezen, er zijn er maar enkele beschikbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was t heerlijk!! Door een kleine fout van mijn kant keurig opgelost en zelfs een flesje Cava! We gaan t zeker aanbevelen en nog een keer doen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor herhaling vatbaar!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten en kwam goed verpakt en erg warm aan bij bezorging. Zeker nog voor herhaling vatbaar. We hadden een “schotel” en 2 losse warme en 2 carpaccio, maar dat was wel erg veel achteraf, met z’n tweeën.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Afgehaald en was nog goed warm! Maaltijden waren goed bereid en handig dat de sausjes in aparte bakjes zaten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

Reactie van La Cubanita:Dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd en warm bezorgd. De hoeveelheid van onze bestelling voldeed aan onze verwachtingen.

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat de hoeveelheid zo in orde is. Dank u wel voor uw bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Warm. Smakelijk

Reactie van La Cubanita:Dank u wel voor de feedback, doet ons erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen Roos, Is er iets wat wij nog zouden kunnen verbeteren voor uw beleving? Zo ja dan horen wij dit graag. Ik weet niet of reactie hier mogelijk is. Wij zijn ook bereikbaar via spijkenisse@lacubanita.nl

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor een keertje laten bezorgen. Bedankt. Volgende keer komen wij weer bij jullie eten.

Reactie van La Cubanita:Wat goed om te horen dat het naar wens was en fijn dat u dit ook even laat weten. Wij hopen dat wij snel weer normaal aan de slag mogen!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Leuke presentatie. Hoeveelheid smeersels bij t brood was veelste veel. Zou gemakkelijk de helft mogen zijn.

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen Emmy, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en bedankt voor de feedback over de sauzen. Dit gaan wij aanpassen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd. Lekker gegeten. We hadden bij 1 gerecht alleen het verkeerde sausje erbij. Vijgencompote i.p.v. honingmosterd bij de kip.

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen! Dank u wel voor de feedback. Wat vervelend dat de verkeerde saus erbij zat, is zeker niet de bedoeling. Fijn dat u dit even laat weten, ik zal extra aandacht besteden vanavond aan de persoon die deze bij de bestellingen doet. Mijn excuus dat dit is gebeurd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

😊👍

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen! Dank u wel voor de feedback. Doet ons erg goed, want is echt wel even heel erg wennen. En dan is het nog fijner als de gast even laat weten dat wij op de goede weg zitten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk gegeten. Fijn dat dit mogelijk is in deze rare tijd. Aanrader!

Reactie van La Cubanita:Goedemorgen, dank u wel voor deze positieve feedback! Het is extra fijn om nu een terugkoppeling te mogen ontvangen dat wij op de goede weg zitten, aangezien het heel erg wennen is. Deze nieuwe manier van werken.